• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
برگزاری نهمین دوره کشتی سنتی لوچو در روستای ییلاقی شالینگچال

برگزاری نهمین دوره کشتی سنتی لوچو در روستای ییلاقی شالینگچال

13:06 02 مرداد 1403

پخت نذری در تکیه باقر ناظر بابل در ایام عزای حسینی

10:27 20 تیر 1403

محمد فیروزنژاد رئیس ستاد مردمی انتخاباتی دکتر قالیباف در مازندران از انتخاب اصلح می‌گوید

12:19 05 تیر 1403
نمایشگاه هنرهای تجسمی دانشجویان دانشگاه آزاد قائمشهر در گنجینه بابل

نمایشگاه هنرهای تجسمی دانشجویان دانشگاه آزاد قائمشهر در گنجینه بابل

20:50 28 خرداد 1403

طلبه‌ای طالب تولید/ از کارآفرینی با ۵ میلیون تومان تا صادرات به کشورهای همسایه

کار و کوشش برای تولید ثروت و پیشرفت اقتصادی جامعه از جمله مهمترین آموزه‌های اسلام است. تولید، آبادسازی و تلاش برای به گردش انداختن ثروت در جامعه علاوه بر اینکه در کلام معصومین مورد تمجید قرار گرفته، در عرصه عمل نیز توسط آن بزرگواران به اجرا در آمده است.

این روزها هم بسیار می‌شنویم روایت جوانانی را که در گوشه‌ گوشه این خاک با سرمایه‌ای اندک اما اراده‌هایی فولادین دست به کار تولید، کارآفرینی و اشتغال می‌زنند. جوانانی که در هر قامت و فارغ از هر لباس و جایگاهی همه توان خود را به‌کار می‌گیرند که در کارشان بهترین باشند.

در روستای حمزه‌رضا بخش لاله‌آباد بابل طلبه‌ای زندگی می‌کند از جنس همین جوانان که تولید را بر پشت‌میز نشینی و اشتغال دولتی ترجیح داده و با راه‌اندازی یک مجموعه تولیدی در زمینه پرورش بلدرچین و جوجه‌کشی هم خود امور خودش را می‌گذراند و هم زمینه اشتغال بسیاری دیگر را فراهم کرده است.

 

از پاکبانی به کار تولیدی

حجت‌الاسلام رضا عزیزسماکوش که مدتی را در کنار طلبگی به‌عنوان پاکبان فعالیت می‌کرده و این کار را برای خود افتخار می‌داند، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس می‌گوید: زمانی که به عنوان پاکبان فعالیت می‌کردم، به این فکر افتادم که کاری را برای خودم شروع کنم، پس از آن یک کارگاه نجاری راه‌اندازی کردم و بعد از یک مدت به دلیل مشکلی که برای دستم پیش آمد با کمک تعدادی از دوستان طلبه پرورش بلدرچین و جوجه‌کشی را راه‌اندازی کردیم.

کارآفرینی با ۵ میلیون  تومان

سال ۱۳۹۹ با خرید یک دستگاه جوجه‌کشی به مبلغ ۵ میلیون تومان شروع به‌کار کردیم؛ ابتدا با ۴ هزار عدد جوجه‌کشی و هزار عدد پرورش بلدرچین شروع کردیم.

رسیدن  به صادرات

وی به مشکلات بازار فروش در اوایل پرورش و عرضه تولیدات از طریق فضای مجازی اشاره و خاطرنشان کرد: با یک برنامه‌ریزی برای این مجموعه توانستیم در عرض یکسال اصل سرمایه خودمان را به واسطه فروش به‌دست بیاوریم و علاوه بر صادرات به همه نقاط ایران، به کشورهای افغانستان و عراق هم صادرات را نجام می‌دهیم.

اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۰۸ نفر

این طلبه تولیدکننده با بیان اینکه در حال حاضر بیش از  ۸ نفر به طور مستقیم و ۱۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در مجموعه ما مشغول به کار هستند، اظهار کرد: ما اگر امکانات در اختیار داشته باشیم  می‌توانیم تولید خود را افزایش دهیم.

عزیزسماکوش در پایان درباره مشکلات پیش روی کارش می‌گوید: تا به امروز کلی مسؤول از مجموعه تولیدی ما بازدید کرده‌اند ولی ما همچنان برای دو عدد کنتور برق به منظور افزایش تولید این مجموعه معطل هستیم.

لینک کوتاه : https://akhbarbabol.ir/?p=2989

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.