• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024
4

ما دو گروه جدا نیستیم!

  • کد خبر : 4878
  • 15 خرداد 1402 - 15:00
ما دو گروه جدا نیستیم!
وحدت و تعامل میان تشکل‌های دانشجویی، بسیج دانشجویی و طلاب حوزه‌های علمیه امری اجتناب ناپذیر است.

محمد بهرامی؛ * ایام ارتحال بنیان گزار جمهوری اسلامی ایران بهانه‌ای شد تا اندیشه‌ها و آرمان‌های امام را تا آنجایی که می‌توانیم مرور کنیم که به راستی خیلی از عقب ماندگی‌های ما و حتی دو راهی‌های سیاسی ما به خاطر دور بودن از این سبک تفکر است و همیشه عده‌ای هم داخل کشور و هم بیرون سعی داشتند تکفرات ایشان را تحریف کنند یا عده‌ای خودی به خاطر اینکه عده‌ای که از امام خوششان نمی‌آید خوششان بیاید همه‌ی تفکرات امام را عنوان نکنند.

یکی از عواملی که در تحول و نقش آفرینی جبهه انقلاب اسلامی موثر واقع میشود و حضرت امام تاکید خیلی بسیاری به آن داشتند وحدت میان حوزه‌های علمیه و دانشگاهیان بود

اندیشه امام وحدت جدایی ناپذیر حوزه‌های علمیه و دانشجویان

از نظر حضرت امام(ره) وحدت و حوزه و دانشگاه اهمیت بسیاری داشت به گونه‌ای که ایشان بار‌ها با تاکید بسیار می گفتند اگر نتیجه انقلاب اسلامی فقط وحدت این دوباشد باز هم ارزش داشت. 

اگر این نهضت، غیر از این یک خاصیت نداشت که بین طلاب علوم دینیه و قشر دانشگاهی یک رابطه پیدا شد، اگر غـیر از ایـن ما هیچی نداشتیم این بالاترین چیزی بود که نتیجه‌ای بود که حاصل شد از این نهضت، اگر بگذارند بماند که باز این نتیجه باقی بماند. جدیت کنید. آقا! رمز تـقدم شـما امـروز، رمز پیروزی شما، وحدت کـلمه اسـت.

حضرت امام با تیزهوشی منحصر بفردشان متوجه شده بودند هر موضوعی که اهمیت بیشتر داشته باشد، امکان لغزش، شکاف از درون و هجوم از بیرون آن را تهدید مـی کند زیـرا مخالفان و معاندان نیز هوشیار می‌مانند تا در اولین فرصت بتوانند راه نفوذ بیابند و ایـجاد اخـتلاف بکنند.

وحدت حوزه و دانشگاه در کلام امام خامنه‌ای

حضرت امام خامنه‌ای راجب به وحدت این دو قشر این گونه گفتند در نظام اسلامی، علم و دین پابه پا باید حرکت کند. وحدت حوزه و دانشگاه یعنی این. وحدت حوزه و دانشگاه معنایش این نیست که حتما بایستی تخصص‌های حوزوی در دانشگاه و تخصص‌های دانشگاهی در حوزه دنبال بشود؛ نه، لزومی ندارد. اگر حوزه و دانشگاه به هم وصل و خوش بین باشند و به هم کمک بکنند و با یکدیگر همکاری کنند، دو شعبه از یک مؤسّسه علم و دین هستند. این مؤسسه دو شعبه دارد: یک شعبه، حوزه‌های علمیه و شعبه دیگر، دانشگاه‌ها هستند … طلاب و دانشجویان قدر یکدیگر را بدانند، با یکدیگر آشنا و مرتبط باشند، احساس بیگانگی نکنند.

احساس خویشاوندی و برادری را حفظ کنند و روحانیون در دانشگاه‌ها عملاً کوشش کنند که نمونه‌های کامل عالم دین و طلبه علوم دینی را به طلاب و دانشجویان و دانشگاهیان ارایه بدهند و نشان دهند که هر دو، نسبت به یکدیگر، با حساسیت مثبت و با علاقه همکاری می‌کنند. این، همکاری و وحدت حوزه و دانشگاه است. البته برای این کار باید برنامه ریزی و سازمان دهی بشود.

عملکرد ما نتیجه بخش خواهد بود

وقتی فرمایشات امام خمینی و امام خامنه‌ای را برسی می کنیم متوجه می شویم اگر می خواهیم قدم‌های بزرگتری برداریم و عملکردمان در تمام صحنه‌ها موثر واقع بشود باید تشکل‌های دانشجویی به خصوص بسیج دانشجویی ارتباط و تعامل زیادی با طلاب برقرار کنند این دوگروه باید ایده‌های فرهنگی و تبلیغی خودشان را مدام باهم در میان گذاشته، راجع  به بهتر شدنشان بحث و هم اندیشی کنند، حوزوی‌ها و دانشگاهیان مدام باید اطلاعات علمی خودشان را، اطلاعات جدیدشان از فضای سیاسی و اجتماعی جامعه را جهت پیشبرد اهدافشان مدام در فضایی دوستانه و تحلیل گرایانه باهم در میان بگزارند تا بتوانند در جامعه تحول آفرین باشند. واین را بدانیم با گوناگونی سبک‌ها وجزیره‌ای عمل کردن ما جبهه انقلاب متضرر خواهد شد

لینک کوتاه : https://akhbarbabol.ir/?p=4878

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.