• امروز : جمعه - ۱۲ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 2 June - 2023

جدیدترین اخبار

تغییر‌ دو‌ امام جمعه در بابل و احتمال تغییر برای یک امام جمعه دیگر نخستین تذکر کشف حجاب توسط متصدیان کسب و کار، پلمپ مغازه است. چه کارهایی در فضای مجازی جرم است؟ آقای رئیس مجلس جلوی تصویب لایحه ذبح تولید را بگیرید بازتاب قهرمانی پرسپولیس در AFC چه فصلی مغز ما بهتر کار می‌کند؟ وزیر خارجه عربستان در گفتگو با امیرعبداللهیان: گام‌های خوبی در خصوص روابط دوجانبه برداشته‌ایم آخرین وضعیت مدت خدمت سربازی در کشور تمدید مهلت ثبت نام وام‌های دانشجویی / دانشجویان متقاضی تا پایان اردیبهشت می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند بزرگترین دورهمی دختران شهرستان بابل با موضوع بررسی آسیب های دختران نوجوان برگزار شد قطع ارتباط پیام‌رسان‌های بله، ایتا و سروش به‌علت قطع برق/ مشکل بزودی برطرف خواهد شد کسب رتبه دوم هیات وزنه برداری شهرستان بابل در ارزیابی هیات های وزنه برداری استان مازندران جمعی از کارگران فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند

3

عسل اصل را از عسل غیر اصل چگونه تشخیص دهیم؟

  • کد خبر : 4324
  • 03 فروردین 1402 - 15:24
عسل اصل را از عسل غیر اصل چگونه تشخیص دهیم؟
شاید این سوال شما هم باشد که آیا عسلی که شکرک می‌زند تقلبی است یا خیر و اینکه چگونه باید عسل اصل را از غیر اصل تشخیص داد.

اگر تنها مصرف‌کننده عسل باشید احتمالا تصور می‌کنید هر زمان که عسل شکرک زد پس تقلبی است، در حالی که این تفکر کاملا اشتباه است و شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست. بلکه اتفاقا برعکس است، یعنی عسل طبیعی و خالص بعد از چندماه شکرک می‌زند و عسلی که شکرک نزند بنابر گفته کارشناسان حتما به آن مواد نگهدارنده اضافه شده است.

هر چه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک می‌زند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق می‌افتد.

بنابر گفته کارشناسان برای مصرف‌کننده تنها راه شناخت عسل اصل از غیر اصل این است که عسل را از برند‌های معتبر خریداری کنند. شرکت‌های بزرگ ثبت شده که بسته بندی عسل را انجام می‌دهند مسئول فنی آزمایشگاه دارند و کیفیت عسل تولید شده را بررسی می‌کنند. از طرفی سازمان‌های مربوطه، چون سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو نیز نظارت مستقیم بر این شرکت‌ها دارند و اگر این شرکت‌ها مرتکب تخلفی شوند توسط تعزیرات جریمه خواهند شد.

بهتر است مردم عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری نکنند.

لازم به ذکر است که آب و هوا و میزان رطوبت، تنوع گیاهی، نوع منطقه (کوهستانی، دشت و…) و رنگ گل کیفیت عسل را تعیین می‌کنند و برای شناخت نوع و کیفیت عسل باید با اقلیم مناطق آشنا بود. مواد اولیه عسل گل است و حدود ٢٠٠٠ گونه گل در کشور داریم و همین امر باعث می‌شود تنوع عسل نیز در کشور بالا رود.

از انواع عسل نیز می‌توان به عسل گون، کنار، شبدر، کاکوتی، یونجه، آویشن و.. اشاره کرد.

لینک کوتاه : https://akhbarbabol.ir/?p=4324

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.